Miley Cyrus: Dünya düşüyor, ama Miley Cyrus devam ediyor

Peace Hug

New member
Yeni albümü “Schese Beautiful” Miley Cyrus, Kıyamet'i iyi bilinen bir seksilikte söylüyor. Düşüşten önce sadece bir şey tasarruf edebilir. Şimdi 32 yaşındaki Amerikalı, dumanlı derin sesinin nereden geldiğini de açıkladı.

“Benim adım Joseph, 89 yaşındayım ve Kansas'tan.” Miley Cyrus'un yeni müzik videosu altında bir YouTube yorumu böyle başlıyor.

“Sözlerimi bir anlamda bulmak için çok yaşlıyım, ama sadece şunu söylemek istiyorum: Hayran olduğum bu kızın şarkıları sayesinde, 2020'de ölen eşime daha yakın hissediyorum.” Karısı Cyrus'a dans eder ve videolar söylerdi; Şimdi Cyrus'u her zaman desteklemeye söz veriyor çünkü her zaman onun için özel bir şey olacak.

Miley Cyrus: Dokuzuncu albümünü 32 yaşında yayınlayan bu kadın, geçen yıl ilk Grammy'yi kazandı – ve her yaş ve siyasi kampın hayranlarını birleştirdi? “Hannah Montana” Disney Star'dan, 1992'de Tennessee'de doğan Destiny Hope Cyrus, hızla müzik işine düşen bir simge haline geldi, bir yıkım ampulü gibi-daha sonra muhtemelen en büyük hit “Wreck Ball” a bir anıt koydu.

Miley Cyrus Pop Star Evreninde ne anlama geliyor? Taylor Swift'in tatlı ortalamasını ve Billie Eilish'i durum sembolüne gündelik serinliği kaldırdığı yerde, Cyrus kaba seksiliği somutlaştırır: müzik videolarında yere atlar, başını geriye doğru atar, böylece tam saçları yüzüne çarpar.

Önceden yayınlanan promosyon fotoğraflarında, 1997'den itibaren örümcek ağ benzeri Thierry Mugler elbisesi taşıyor, sözde “çıplak elbise”-birkaç hafta önce Cannes Film Festivali'nin bu tür kıyafetleri kırmızı halıya yasakladığı popüler farkındalık yolunu bulan moda kategorisi. Cyrus'un kendisi psychedelic çalışmasını “hipnotik” olarak adlandırıyor. En azından da klasik görünüyor: Siyah Beyaz Diven Glamour punk rock estetiği ile buluşuyor.

Cyrus'un dumanlı derin sesli ses, her yerde bulunan Girlish-Angel için kontrast bir programı işaret ediyor. Birkaç gün önce, birkaç gün önce, birkaç gün önce, birkaç gün önce, bir cinsiyetin sonucu, birkaç gün önce bir Binemeine olmayan ve rumeneksüel-cyrus olarak gezilerin daha fazla duyuru izlediğini hissetmiyor: Derin sesleri, kronik bir vokal bisiklet hastalığının, Cyrus'a göre, söz konusu Reinke ödeminin sonucudur.

Bu açıklama, güzel bir kişinin kötü bir şeyden büyüyebileceği fikrine bağlı yeni albüme uyuyor. Örneğin, dünyanın sonundan itibaren, kriz sadece çifti bir araya getirdiği için yeni kıvılcımlı bir sevgi. “Dünyanın sonu olmadığını iddia edelim,” diyor kıyamet marşı “Dünyanın Sonu” nun kaçınması. Yıkım ve umut arasında bir yol yapan ALS-OB'nin bu melankolisi, albümün geri kalanı için de iyi olurdu.

“Kesinlikle bir sabah olsaydı beni nasıl tutacağını göster,” diye devam ediyor Escapism şarkısı. Cyrus'un hit “Flowers” daki sevgisi hala isyan etmeye değer bir kavramsa, beraberlik şimdi, sonu yaklaşan bir dünyaya son sığınak olarak hizmet ediyor.

“Dünyanın Sonu”, ayrılık balladları (“daha fazla gevşek”), yalvaran aşk sigortası (“Pretend You God”) ve konuşulan bir başlangıç ve trans benzeri ara görünümlü, bulmak istemediği kırmızı bir iplik için dönen oldukça stresli bir deneysel albümün en önemli özelliği olmaya devam ediyor.

“Schese Beautiful” albümü 30 Mayıs'ta yayınlanacak.